Tiltross for at jeg over mange år, både har lekt meg med egenkomponerte tekster og melodier har jeg aldri fremført disse live for et publikum. Det siste året, og særlig de siste 6 månedene har det å uttrykke tanker og følelser gjennom ord og melodi hatt en enorm verdi i bearbeidelsen av noen tøffe erfaringer. Jeg opplever musikken som god arena for å gå inn i tanker og følelser, som ellers kan virke skremmende. Gjennom å skrive, si og synge de samme ordene flere ganger, blir de etter hvert enklere å forholde seg til. Jeg har det siste året blitt godt kjent med meg selv på godt og vondt, en verdifull læring som har gitt meg muligheten til å ta noen konkrete og aktive valg mht hvordan jeg ønsker å leve mitt liv. Høsten 2021 starter jeg på master i Psykisk helse, 4 år deltid ved siden av jobben som fysioterapeut, mamma til 3 og lidenskapen for musikk. Da det gikk opp for meg at jeg går noen travle år i møte, falt brikkene på plass, og jeg landet på at det ideelle selvfølgelig måtte være å kombinere disse elementene.

Mitt mål er å kunne ha fokus på psykisk helse gjennom musikalske uttrykk. Musikk fra hjertet er mine tanker og følelser formidlet gjennom musikk. Å uttrykke tanker og følelser er noe jeg først og fremst gjør for å skape bevissthet og aksept rundt det jeg selv opplever, samtidig som jeg håper at min åpenhet kan føre til at andre også velger å vise vennlighet og aksept overfor egne tanker og utfordringer.

Musikk fra hjertet blir en konsert med egne låter, i en intim innpakning. En konsert med erfaringer fra livet, sorger og gleder. Med meg på konserten har jeg vært så heldig å få med Øyvind Ridley, min trofaste pianist og gode venn. Vi har spilt mye sammen tidligere, men har aldri før gjort en konsert bestående av eget materiell.

Vi gleder oss stort til å innta Liahøy 30. september, og har du lyst til å komme finner du link til billetter nedenfor.

Billetter Liahøy 30. september

-Marianne-