Vi er akkurat like tøffe.
Jeg får ofte høre at jeg er så modig og sterk. Joda, noen ganger er jeg sikkert modig. Men jeg tror kanskje min aller største styrke er at jeg har tatt et valg om å skape min egen lykke. Skape anledninger til å kjenne glede. Ingen kommer og kaster glede i fanget ditt, du må i grunn oppsøke og sørge for å være på en plass i livet hvor du kjenner at du er glad.
Å ta ansvar for eget liv er ikke bestandig enkelt, og i perioder kan det være godt å ha noen som kan ta litt ansvar sammen med deg. En som kan bidra med litt opprydning i alt kaoset som gjør det vanskelig å se hva som faktisk er utfordringen. Det krever at du våger å være ærlig, ærlig med deg selv. Våg å innrømme for deg selv det du faktisk tenker og føler, det er først når du har akseptert at du tenker som du gjør at det er mulig å komme videre. Enten du velger å følge egne behov eller la de passere, og noen ganger må vi faktisk det, slippe tak, det er ikke alt vi kan påvirke slik vi ønsker. Men for å få til nettopp det er det en forutsetning å akseptere tingenes tilstand, omgivelser og tanker. Mest sannsynlig vil du på veien også erfare at du slettes ikke er alene om å tenke som du gjør. Mye er naturlig unaturlig… Ærlighet varer lengst har jeg bestandig hørt, det tok litt tid før jeg innså at det å være ærlig med seg selv kanskje er aller viktigst. Hvertfall dersom du ønsker å leve et liv som er slik DU ønsker.
-Marianne-