Sometimes I forget… Jeg tar meg stadig i å «glemme» at du ikke er her. Livet skjer, og livet inneholder så mange vendinger som jeg skulle ønske jeg kunne delt med deg. Akkurat slik jeg bestandig har gjort. Sorger og gleder, du var bare en tlf unna. Du har bestandig vært i nærheten, både geografisk og i tankene. Og var det noe jeg trengte, stilte du opp umiddelbart. Nå er det ikke slik at jeg ikke klarer meg selv, og at jeg trenger din hjelp for å mestre hverdagen, men det er så mange ting jeg har lyst til å fortelle deg. Det er så mye jeg er lei meg for at du ikke er her og kan oppleve sammen med meg, med oss.

Siden du ble borte, har jeg skrevet utallige tekster, noen har også fått egen melodi. Sometimes I forget er en av disse. For en tid tilbake spilte jeg inn en hjemmeversjon som ligger på YouTube, og hvis du ønsker å høre finner du et utdrag av låta her

Jeg velger å tenke nytt, når mye av det gamle gikk dritt. At du ble borte er utelukkende dritt, samtidig har jeg blitt ekstremt glad i skrive, om livet, om sorger og gleder. Jeg velger å fokusere på det jeg kan påvirke, og velger å skape anledninger i fremtiden som jeg kan se frem til. Slik som Musikk fra hjertet. Aldri før har jeg våget å sette opp en konsert med eget materiale, det gjør jeg nå. Og i disse dager jobbes det med ny innspilling av blant annet låta over, Sometimes I forget, og andre låter som jeg også kommer til å fremføre under Musikk fra hjertet 30. september på Liahøy i Nordby. En konsert, fra meg til deg. Første singel er ikke så langt unna, og jeg gleder meg til å dele både den og de andre med deg som ønsker å lytte.

Ønsker du å sikre deg billett til Musikk fra hjertet, 30. september på Liahøy i Nordby, kan du kjøpe billetter her

Klem fra meg til deg <3

-Marianne-