Hatt noen fine dager i Hamar med gjengen, og innser etter hjemkomst at det allerede nærmer seg siste ferieuke. Hjelpes hvor blir tiden av? Innser i samme slengen at det nærmer seg en hektisk høst med masse å se frem til. Med jobb, studier, familie, konfirmasjon til eldstemann og MASSE musikk tipper jeg det blir en travel, men fantastisk givende og morsom høst.

Det er deilig å se at kalenderen er stappfull av ting å se frem til. Det begynner å fylle seg godt opp, men har noen få ledige helger igjen, så dersom du skulle ønske et musikalsk innslag til en eller annen anledning si fra fort 🙂 Denne høsten merkes det for alvor at korona har medført utsettelser på bryllupsfronten og at mange nå velger å satse på gjennomføring i høst.

Utover diverse bryllup, gleder jeg meg enormt mye til utgivelser både av MIAM låter og egen musikk, samt både Musikk fra hjertet og Juletoner. Musikk fra hjertet blir en konsert med hovedvekt på eget materiale, det blir sanger om livet på godt og vondt, sorger og gleder. Aldri før har jeg vel følt meg så naken som jeg kommer til å gjøre 30. september på Liahøy. Men, nakenhet og spenning stopper meg absolutt ikke. Det er fort gjort å tenke at man gruer seg, og helst ønsker å slippe å utsette seg for ubehaget. Jeg har lært meg til å skille mellom nervøsitet grunnet frykt og gruing og det å være nervøs fordi jeg er spent og gleder meg. Og tro meg, jeg gleder meg og ser frem til å presentere tekster av både nyere og eldre dato.

Planleggingen av Juletoner 2021 er også godt i gang, skulle bare mangle med under 5 mndr. til jul. Tipper forøvrig at planlegging blir et hyppig benyttet ord denne høsten med alt det som skal få plass i kalenderen. Jeg har sagt det før og sier det igjen, livet er meningsløst, så derfor har jeg bestemt meg for å gjøre mer av det som gjør meg glad.

Masse av det som gjør meg glad!

På vei hjem fra Hamar ble meningen med livet diskutert. Solen vil en dag angivelig slutte å skinne, og som følge av dette vil alt liv på jorda dø ut. Trist og pessimistisk tankegang, samtidig en skikkelig vekker. Min eldste diamant Markus mente derfor at livet var ganske så meningsløst og at det ville være lurt å gi litt mer blanke. Jeg kunne ikke vært mer enig. Vi skal alle samme vei, vi vet bare ikke helt når…

Kjære venner; slipp skuldrene ned, senk kravene, ha det gøy og gjør mer av det som gjør deg glad. Det er mye god helse i å være glad.

-Marianne-