Da er Sometimes ute og klar for deg som ønsker å lytte.

Det er snaut et år siden jeg ga ut min første singel, og mye har skjedd siden da. Både i musikken og i livet. Fra jeg ga ut min første singel Jolene, har det blitt både julesang, samt 3 låter under artistnavnet MIAM.

Nå er det endelig på tide å dele noen nye låter, et prosjekt som har pågått gjennom det siste halvår. I utgangspunktet et prosjekt som fremfor alt handlet om å sette ord på tanker og følelser som jeg har hatt et behov for å sette i system. Etterhvert som tekstene fikk sine melodier, startet drømmen om å lage en egen konsert. En konsert med mine tekster, mine låter.

Jeg har egentlig bestandig vært mer realistisk enn drømmende, og veien fra drøm til virkelighet ble i grunn ganske kort. Jeg kontaktet min gode venn og faste pianist Øyvind Ridley, som umiddelbart takket ja til å være med på prosjektet. Sammen har vi utviklet mine enkle låtskisser til et resultat som ikke bare blir å finne på konserten vår Musikk fra hjertet 30. september på Liahøy, men de fleste låtene vil også bli å finne på Spotify og mange andre strømmetjenester fra og med 19. august.

Med oss i produksjonen har vi vært så heldige å ha med Paul Østerud, som virkelig har bidratt med kreative og spennende musikalske uttrykk. Jeg er evig takknemlig over å ha både Øyvind og Paul som en del av mitt team. Stikkord for samarbeidet har vært tålmodighet, kreative løsninger og enormt store mengder med trygghet og backing. Ikke minst humor og mye glede.

Jeg vil også rette en stor takk til Jørn Arild Grefsrud i Tuft studio for veiledning og støtte i studio. Det er bestandig gøy og utviklende å samarbeide med deg!

19. august er de 4 første låtene ute. Og jeg må innrømme at det kribler litt ekstra godt i magen, over å ha tatt steget fra cover artist til singer/songwriter kategorien. Det har vært en årelang prosess for meg, å komme frem til at min egen glede over å gjøre det jeg gjør er langt mer verdifull, enn å frykte hva andre skulle tenke eller mene om de valgene jeg tar. Nå har jeg tatt et valg om å dele mine innerste tanker, tanker om livet. Dersom du ønsker å være med inn i min verden, er du mer enn velkommen. Kanskje vil du oppleve at våre verdener er likere enn du trodde.

Sometimes I forget, but now I remember: This is my life <3

Marianne