De siste månedene har vært innholdsrike. Jeg har bokstavelig talt løpt mellom studier, familieliv, sangoppdrag, innspillinger, fotoshoot, radioopptak, og en rekke andre morsomme innslag i min alt annet enn A4 hverdag. Det nærmer seg for alvor konsert, Musikk fra hjertet, som finner sted 30. september på Liahøi i Nordby. To uker unna, og tekstene jeg skrev i vinter og vår har fått et uttrykk og en musikalsk ramme som jeg aldri hadde drømt om.

Billetter til konserten finner du her.

Jeg skal ærlig innrømme at det krever struktur og disiplin ut av en annen verden å  få alt inn i døgnets 24 timer. Samtidig en god porsjon støtte og tålmodighet fra de 4 andre jeg er så heldig å dele bosteds adresse med. Å ha folk rundt meg som både  heier og legger forholdene til rette er helt uvurdelig.

Det er også utrolig godt å kjenne på at uansett hva som skjer, uansett hvilken retning livet tar, så føler jeg meg trygg på at det går fint. Gjennom min tøffeste kamp noensinne har det virkelig oppstått en indre styrke og tro på at uansett hva som skjer, så vil det gå bra. Det gjør meg langt mindre redd, og ekstremt mye mer modig og avslappet i forhold til livets små og store utfordringer.

Jeg har lært meg å ta en dag om gangen, være bevisst på hvor jeg ønsker å gå, samtidig være fokusert på de små stegene, og go with the flow. Det viktigste for meg akkurat nå er å kjenne at hver dag har en mening, og øyeblikk som skaper verdi og glede. Utover det har jeg ikke så mange drømmer annet enn å leve livet.

Høsten kan være mørk, samtidig legger den til rette for å tenne mange nye lys, som kan brenne utover den kalde vinteren.

-Marianne-